KUTA 2017 ~ Helsinki, Finland
HEOn Kulttuuri- ja taideviikot 21.3-1.4.2017 Kaapelitehtaalla

Kaapelitehtaan Turbiinisalin KUTA-tapahtumassa HEOn kulttuurilinjojen opiskelijat esittävät teatteria, lyhytelokuvia ja musiikkia. Nähtävillä on myös visuaalisen alan opiskelijoiden näyttelyitä.

Mukana tapahtumassa on HEOn kulttuuri- ja media-alojen opiskelijoita yhteensä 160.

● Draamalinjan fyysisen teatterin esitys; Wolfpack pureutuu nykyteatterin keinoin ajankohtaiseen aiheeseen dystopioista ja erilaisista uhkakuvista.

● Musiikki- ja lauluopiskelijat esittävät loungehenkisiä settejä Turbiinisalin aulassa.

● Kuvataideopiskelijoiden kevätnäyttely luo katsauksen opiskelijoiden rikkaaseen taiteelliseen sisältöön sekä erilaisiin tekniikkoihin ja aihealueisiin.

● Graafisen suunnittelijoiden työt ristiinvalottavat juorulehden ja vakavan journalistisen aikakauslehden visuaalista ilmaisua.

● Valokuvanäyttelyn 16 valokuvaa tuovat esiin visuaalisen journalismin opiskelijoiden näkökulman suomalaisuuteen: luonnosta kaupunkiin ja hiljaisuudesta mielenosoituksiin.

● Elokuva- ja TV-ilmaisun opiskelijoiden lyhytelokuvia. Musiikin ovat säveltävät lauluntekijälinjan opiskelijat.

● Kulttuuriviikon Lauluilloissa kuullaan lauluntekijäopiskelijoiden lukuvuoden aikana säveltämiä- ja sanoittamia uusia kappaleita.

HEO on kulttuuri-, media- ja yliopisto-opintoja tarjoava kansanopisto Helsingin Kalliossa. Lisätietoja opistosta http://www.heo.fi.

KUTA-tapahtumassa on mukana myös HEO Median opiskelijoiden tuottama Trombit FM, joka kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 105,8 MHz. Lähetys on kuultavissa myös Trombitin sivustolta.

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 00180 Helsinki Helsinki 00180, Finland